Biologia

"Opiskelu ilman ajattelua on hyödytöntä.
Ajattelu ilman opiskelua on vaarallista."
- Kungfutse

bootstrap modal popup

Koulussamme jotkut opettajat painottavat itsenäistä opiskelua, joten oppilaat opiskelevat ja hakevat tietoa itsenäisesti mahdollisimman paljon opettajan ohjauksella. Toiset opettajat opettavat taas enemmän luokan edessä kaikille oppilaille kyseisiä aiheita. Useimmiten biologian tunneilla opettaja antaa oppilaille erilaisia tehtäviä, joita työstämme itsenäisiesti tai ryhmissä.

Koulussamme ns. M-luokat ovat saaneet henkilökohtaiset kannattavat laitteet (Android, iOS, Windows) käyttöön, joita he käyttävät mm. sähköisinä vihkoinaan (mm. MS OneNote). Joissain oppiaineissa on myös Peda.netin tai muiden foorumien tarjoamia sähköisiä oppimateriaaleja käytössä. 

Biologian opiskelu Saarnilaakson koulussa on hyvin monipuolista.

Erilaisissa projekteissa (esim. "virtuaalinen metsätutkimus", eliölajien esitelmiä) ja myös tunneilla etsitään tietoa laajasti Internetin "loputtomasta" tiedon valtamerestä (NASA, URSA, Geologia.fi, Metla.fi, Wikipedia jne.).
Biologian opiskelussa ja projekteissa käytämme monia ohjelmia oppiaksemme uusia asioita, mm. Office 365 online - tai esim. Explain Everythingin kaltaisia ohjelmia.
 
Espoo tarjoaa koulumme oppilaille Microsoftin sähköiset pilvipalvelut (henkilökohtaiset Microsoft-käyttäjätilit). Näin opiskelussa on mahdollisuus käyttää Office 365-online palvelun työkaluja. Muistiinpanoja, kuvia ja muuta mediaa on mahdollisuus kirjata OneNote sovellukseen joko tietokoneella tai tablettilaitteella. Kun sähköiset vihkot, projektityöt tai esitelmät pitää palauttaa, ne jaetaan opettajille tietyissä pilvipalveluissa.
Monien mielestä on mukavampaa opiskella sähköisessä ympäristössä, mutta joidenkin mielestä on ehkä mukavampaa opiskella perinteisillä menetelmillä.

© Copyright 2017 Saarnilaakso - All Rights Reserved